Καντέ σωστή πώληση του ακινήτου σας με το Μεσιτικό Γραφέιο Susan Jameson

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να πουλήσετε το ακίνητό σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Θέλετε να πουλήσετε το ακίνητό σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα, στην καλύτερη δυνατή τιμή; Το Real Estate Center Susan Jameson, ως μία από τις κορυφαίες εταιρίες ακινήτων που ειδικεύονται στην αγορά και πώληση κατοικιών υψηλής ποιότητας στην Χαλκιδική, μπορεί να εγγυηθεί ενα πλήρες πακέτο προώθησης που θα ξεκινήσει αμέσως μόλις μας αναθέσετε το ακίνητο σας. Κατά την επιλογή του κτηματομεσιτικού γραφείου σας πρέπει να έχετε κατά νου ότι ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζεται η μεστιτική εταιρεία αντανακλά τον τρόπο με τον οποίο αυτή η εταιρεία παρουσιάζει την περιουσία της.

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει το Real Estate Center Susan Jameson για να εξασφαλίσει ότι το ακίνητο πωλείται με το «σωστό» τρόπο;

  • Σας βοηθάμε να καθορίσετε την εμπορική τιμή της ιδιοκτησίας σας, να ερευνήσετε την προσφορά και τη ζήτηση για αντίστοιχα ακίνητα στη Χαλκιδική καθώς και τους όρους πώλησης και άλλες παραμέτρους που καθορίζουν την αξία του σπιτιού σας.
  • Προωθούμε την ιδιοκτησία σας στους υποψήφιους αγοραστές μέσω της πολυγλωσσικής ιστοσελίδας μας, ενώ επίσης αναρτούμε όλα τα ακίνητα σε άλλους διάσημους χώρους ακίνητης περιουσίας με περισσότερες από 15.000 επισκέψεις το μήνα.
  • Παρέχουμε πρόσβαση σε διεθνείς πελάτες.
  • Αξιολογούμε και υποστηρίζουμε τους σοβαρούς αγοραστές να αποφασίσουν. Οι αγοραστές χρειάζονται απαντήσεις σε αμέτρητα ερωτήματα που αφορούν όχι μόνο την ιδιοκτησία σας αλλά και τεχνικές λεπτομέρειες σχετικά με τη χρηματοδότηση, την ασφάλιση, τη νομιμότητα, τη φορολογία και τη διαδικασία μεταφοράς. Έχουμε αυτές τις απαντήσεις και ξεκαθαρίζουμε τυχόν αναστολές σχετικά με την αγορά της ιδιοκτησίας σας.
  • Συνεργαζόμαστε με δικηγόρους & μηχανικούς λύνοντας όλες τις απαραίτητες γραφειοκρατικές εργασίες για τη μεταβίβαση του ακινήτου.
  • Εργαζόμαστε αμείλικτα και μεθοδικά για να επιτύχουμε τους στόχους σας.
  • Επαγγελματική φωτογρλάφιση του ακινήτου