Μεσιτικό Γραφείο Χαλκιδική

“ Προτάσεις ακινήτων που ταιριάζουν στις ανάγκες σας ”
“ Σπίτι είναι εκεί όπου φτιάχνονται μοναδικές ιστορίες. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε να φτιάξετε τη δική σας! ”

Susan Jameson

ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

Βρείτε μονάδικά ακίνητά και ολοκληρώστε την αγορά ή πώληση ακινήτου με έναν επαγγελματία μεσίτη
Ευχαριστούμε που επισκεφτήκατε τη σελίδα μας για να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Real Estate Center Susan Jameson. Στόχος μας είναι να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες σας για την απόκτηση του ιδανικού ακινήτου, παρέχοντας σας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Ιδρύσαμε το Real Estate Center με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα περιβάλλον επαγγελματισμού και εμπιστοσύνης, ένα μεσιτικό γραφείο που θα μπορούσε να ανταποκριθεί στους πιο απαιτητικούς πελάτες ακινήτων, μια εταιρεία βασισμένη σε ανθρώπους με τεχνογνωσία, διάθεση και επαγγελματισμό, διασφαλίζοντας την ακεραιότητα των υπηρεσιών μας και την ικανοποίηση του πελάτη στο 100%. Είμαστε πλέον περήφανοι που πάνω από 27 χρόνια στο Real Estate Center Susan Jameson όχι μόνο έχουμε ανταποκριθεί σε αυτές τις προσδοκίες αλλά τις έχουμε ξεπεράσει. Με τον κτηματομεσιτικό τομέα να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται διαρκώς, εξελισσόμαστε κι εμείς μαζί του, καθιερώνοντας ένα ακόμη πιο ευρύ δίκτυο υπηρεσιών και συνεργασιών σε όλο τον κόσμο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Εάν θέλετε να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο στη Χαλκιδική, η Susan και η ομάδα της είναι οι άνθρωποί σας. Το Real Estate Center Susan Jameson κατατάσσεται κάθε χρόνο ανάμεσα στα πιο παραγωγικά μεσιτικά γραφεία στη Χαλκιδική με τους περισσότερους ικανοποιημένους πελάτες.

Η Susan Jameson είναι ιδρύτρια και Γενική Διευθύντρια του Real Estate Center για πάνω από 26 χρόνια. Πολύ πιθανόν να την έχετε δει στους δρόμους της Χαλκιδικής και στα social media να δίνει τον προσωπικό της χαρακτήρα στον τρόπο ζωής της βόρειας Ελλάδας και να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της στη Χαλκιδική!!

Η ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΜΕ

Η αναζήτηση του ιδανικού ακινήτου στη Χαλκιδική μπορεί να μετατραπεί σε μια περιπέτεια δίχως τέλος, όμως με τη σωστή βοήθεια μπορεί να γίνει σίγουρα μια ευχάριστη εμπειρία. Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες χώρες, η αγορά ακινήτων στην Ελλάδα είναι ανοιχτή, δηλαδή όλοι οι κτηματομεσίτες μπορούν να αναλάβουν να πουλήσουν όλα τα ακίνητα που διατίθενται στην αγορά. Αυτό, δυστυχώς, μπορεί να σας οδηγήσει σε έναν φαύλο κύκλο αναζήτησης και σύγκρισης ακινήτων στο διαδίκτυο αλλά και επικοινωνίας με πολλούς διαφορετικούς μεσίτες. Και φυσικά, θα πρέπει να αφιερώσετε πολύ χρόνο αν θέλετε να βρείτε το ιδανικό ακίνητο. Για να αποφύγετε όλες αυτές οι δυσκολίες, επικοινωνήστε με τους μεσίτες της Susan Jameson. Είναι όλοι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν να συγκρίνετε ακίνητα με βάση τις προσωπικές σας ανάγκες και προτιμήσεις χωρίς κανένα κόστος. Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου είναι αυτός που πληρώνει τον μεσίτη που αναλαμβάνει είτε την αγορά είτε την πώληση του ακινήτου του. Στο μεσιτικό της Susan Jameson καταγράφουμε αρχικά μια λεπτομερή περιγραφή του τι σας αρέσει και σε τι θα θέλατε να επενδύσετε, κι έπειτα, αναζητούμε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, περισσότερο ακόμη από ό,τι είχατε φανταστεί. Και οι υπηρεσίες μας δεν τελειώνουν εκεί. Σας παρέχουμε βοήθεια και στήριξη καθ’ όλη τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένης νομικής βοήθειας μέσω των συνεργαζόμενων δικηγορικών γραφείων.

“Σε εμάς θα βρείτε δεκάδες ακίνητα αποκλειστικά διαθέσιμα απο το μεσητικό μας γραφείο”

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ

Είτε αποφασίσετε να αγοράσετε ένα εξοχικό ή και μια μόνιμη κατοικία στη Χαλκιδική, στο μεσιτικό γραφείο της Susan Jameson θέτουμε πάντα τις ανάγκες σας σε προτεραιότητα. Έχουμε τις κατάλληλες επαφές με τράπεζες, νομικούς, τεχνικούς, συνεργεία καθαρισμού, και όλες τις υπηρεσίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να εγκατασταθείτε γρήγορα στο νέο σας σπίτι. Θέλουμε η διαδικασία της αγοράς να είναι εύκολη, άμεση και ασφαλής!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ;

Αποκλειστική Εντολή Ανάθεσης Χαλκιδική

Η πώληση ακινήτων μαζί μας γίνεται μια μοναδική ευκαιρία, ακριβώς όπως ταιριάζει στη Χαλκιδική. Στο Real Estate Center έχουμε αναπτύξει τις πιο κατάλληλες κι αποδοτικές μεθόδους για την προσέλκυση μεγάλου αριθμού αγοραστών για κάθε ξεχωριστό ακίνητο. Διαθέτουμε εξειδικευμένους μεσίτες με ικανότητες και εμπειρία, οι οποίοι πλαισιώνονται από μια ομάδα μάρκετινγκ και σχεδιασμού με ικανότητες που δεν θα βρείτε αλλού στο χώρο του real estate στη Χαλκιδική.

«Με 27 χρόνια παρουσίας και εξαιρετικά αποτελέσματα, δίνουμε έμφαση στην ακεραιότητα των υπηρεσιών μας».

ΜΑΖΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το lifestyle της Χαλκιδικής: Ονειρεμένη απόδραση σε μια πολυτελή ζωή

Η ζωή στη Χαλκιδική κάνει τα πάντα να μοιάζουν λίγο πιο εύκολα. Εδώ τα όρια ανάμεσα σε καθημερινότητα και διακοπές, εργασία και αναψυχή γίνονται δυσδιάκριτα. Εύκολα μπορείτε να συνδυάσετε επαγγελματική και προσωπική εξέλιξη με έναν υγιή τρόπο ζωής και στιγμές ποιοτικού χρόνου με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Κλίμα και γεωγραφία

Η Χαλκιδική έχει μια απέραντη ακτογραμμή που εκτείνεται πάνω από 500 χιλιόμετρα. Ο νομός της Χαλκιδικής καλύπτει μια συνολική επιφάνεια 2.886 τετραγωνικών μέτρων, ενώ το υψηλότερο βουνό, ο Χολομώντας, βρίσκεται στο κέντρο του νομού και φτάνει τα 1.165 μέτρα ύψος. Τα πιο πολυσύχναστα θέρετρα στη Χαλκιδική είναι η Κασσάνδρα, η Σιθωνία και ο Άθως. Η Χαλκιδική είναι γνωστή στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο για το ευχάριστο κλίμα της σε σχέση με τις γύρω περιοχές, με δροσερές θερμοκρασίες το καλοκαίρι και ήπιες το χειμώνα.
Το Real Estate Center Susan Jameson είναι ένα από τα κορυφαία και αξιόπιστα μεσιτικά γραφεία της Χαλκιδικής από το 1998. Η κατανόηση των τάσεων της αγοράς, η αντίληψη των στρατηγικών τιμολόγησης και η μακρόχρονη παρουσία στην τοπική αγορά ακινήτων είναι αυτά που μας δίνουν το προβάδισμα στον ανταγωνισμό.
Είτε πρόκειται για μια παραθαλάσσια βίλα στο Πευκοχώρι, μια επαγγελματική στέγη στην Κασσάνδρα ή ένα οικονομικό σπίτι στη Χανιώτη, η αγορά ακινήτου στη Χαλκιδική είναι πάντα μια καλή επένδυση. Η εύκολη πρόσβαση, το υγιές κλίμα και οι απίθανες παραλίες κάνουν τη Χαλκιδική τον ιδανικό προορισμό για την αναζήτηση ακινήτου.