Δουλεύουμε μαζί για να εγγυημένη επιτυχία
Στο μεσιτικό γραφείο Real Estate Center-Susan Jameson έχουμε όλες τις σχετικές πληροφορίες και γνώσεις που χρειάζεστε για να λάβετε τεκμηριωμένη απόφαση σχετικά με την απόκτηση του ακινήτου σας στην Χαλκιδική και θα σας βοηθήσουμε σε κάθε βήμα της αναζήτησης για το νέο σας σπίτι. Είτε θέλετε να αγοράσετε ένα νέο σπίτι για να απολαύσετε χρόνια της συνταξιοδότησής σας είτε θέλετε ενα σπίτι ή διαμερίσματα τα οποία μέσω της ενοικίασης θα αυξήσετε τα έσοδα σας για τα επόμενα χρόνια, στο Real Estate Center θα σας καθοδηγήσουμε σωστά & υπεύθυνα σε όλη την διαδικασία. Με τους συμβούλους μας στο πλευρό σας θα είστε βέβαιοι οτι θα βρείτε ένα ακίνητο που είναι στο φάσμα τιμών σας, πληρή όλα τα χαρακτηριστικά που θέλετε, και θα εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον για σας και τους δικούς σας. Η αναζήτηση ακινήτου τελειώνει εδώ: κάντε το πρώτο βήμα προς ένα καλύτερο μέλλον και να επικοινωνήσετε με το μεστικό μας γραφείο σήμερα!
www.realestatecenter.gr

Real Estate Center Susan Jameson: your real estate partner
Τα ακίνητα αποτελούν εδώ και καιρό μια δημοφιλής επιλογή μακροπρόθεσμης επένδυσης, και παρά τη σύντομη συρρίκνωση της εγχώριας αγοράς στις αρχές του 21ου αιώνα, η επένδυση σε ακίνητα εξακολουθεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να εξασφαλίστει το οικονομικό μέλλον σας. Η αξία των ακινήτων εξακολουθεί να είναι υψηλότερη από ό, τι ήταν πριν από 30 χρόνια, και η αγορά ακινήτων σε όλο τον κόσμο έχει αυξηθεί σταθερά από την πρώτη δεκαετία του αιώνα, και θα συνεχίσει να το πράττει. Η συνεργασία με κτηματομεσίτες για την αγορά ακίνητων που είναι προς πώληση σας διασφαλίζει απο πολλούς κινδύνουν και σας δίνει επίσης την δυνατότητα για μια πρόσθετη πηγή εισοδήματος απο την ενοικίαση του ακινήτου σας

Η διαδικάσια Αγοράς ακινήτου:

Από τη στιγμή που ενδιαφέρεστε για κάποιο ακίνητο στην περιοχή μας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας να προσδιορίσουμε τύπο ακινήτου, τη θέση του, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του και το τίμημα που θέλετε να διαθέσετε.
Με βάση τις ανωτέρω πληροφορίες θα σας στείλουμε κάποιες προτάσεις μας που θα πλησιάζουν τις προτιμήσεις σας μέσα από την λίστα των ακινήτων που διαθέτουμε ή θα σας οδηγήσουμε να δείτε ακίνητα σε κάποιους κωδικούς στο site μας.
Αν κάποια από αυτά τα ακίνητα σας ενδιαφέρουν και είστε στο γραφείο μας θα σας οδηγήσουμε να τα επισκεφτείτε μαζί μας.
Σε περίπτωση που είστε από κάποια άλλη πόλη της Ελλάδας ή του εξωτερικού μπορούμε να σας βοηθήσουμε να οργανώσετε το ταξίδι σας στην Ελλάδα, την επίσκεψή σας στην περιοχή μας, την διαμονή σας σε ξενοδοχείο και βέβαια θα σας επιδείξουμε τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν.
Το πολύγλωσσο προσωπικό μας θα σας εξηγήσει αναλυτικά ό,τι σχετίζεται με τα ακίνητα που σας ενδιαφέρουν καθώς και τη διαδικασία αγοράς και μεταβίβασης των ακινήτων στην Ελλάδα.

Ασφάλιση υγείας