Το γραφείο

Real Estate Halkidiki

Το Μεσιτικό Κέντρο  ιδρύθηκε το 1998 από την Σούζαν Ιωακειμίδου Jameson και εδρεύει στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Σαν μεσιτικό & τεχνικό γραφείο αναβαθμίζει τον ρόλο του παραδοσιακού μεσίτη σε σύμβουλο -διαπραγματευτή, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων. Λειτουργεί σε πλήρως μηχανογραφημένο περιβάλλον αξιοποιώντας σύγχρονα μέσα προβολής και επικοινωνίας για τη σωστή και άμεση ενημέρωση του πελάτη.

Παρέχει υπηρεσίες αποκλειστικής ανάθεσης με διαρκή υποστήριξη, διαφημιστική προώθηση και συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία στο Εξωτερικό και στην Ελλάδα. Πωλήσεις – μισθώσεις – εκτιμήσεις -συμβουλές – πλήρη διαχείριση ακινήτων – επισκευές και ανακαινίσεις – νομική – φοροτεχνική κάλυψη – τεχνική υποστήριξη –ασφάλειες.

Οι αξίες μας

Να παρέχουμε εξυπηρέτηση στο σωστό χρόνο , με το σωστό κόστος, με τιμιότητα και  αξιοπιστία, εχεμύθεια και  διαφάνεια , υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Προτεραιότητα μας, ο σεβασμός προς τον Πελάτη, που εμπιστεύεται την ιδιοκτησία του ή ζητεί από εμάς την ανεύρεση ακινήτου.

Ο στόχος μας

Να συμβάλλουμε  στην ανάπτυξη  της αγοράς ακινήτων. Να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή μας . Να δημιουργούμε νέους τομείς ολοκληρωμένων υπηρεσιών, και να παραμένουμε πάντα ανάμεσα στα πρώτα γραφεία του χώρου των Ακινήτων . Να διασφαλίζουμε τα συμφέροντα των πελατών μας με βάση όχι μόνον τις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς.

Στελέχη

Η Σούζαν Ιωακειμίδου Jameson είναι Κατασκευαστής ακινήτων έχει μεγάλη  εμπειρία στις επισκευές και  ανακαινίσεις ακινήτων.

Ο Γιώργος Βογιατζής σύμβουλος πωλήσεων ακινήτων στην οργάνωση και marketing επιχειρήσεων, που διετέλεσε για πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος σε επιχειρήσεις της Ελλάδος σε τομείς διοίκησης-διαχείρισης, οργάνωσης  και υποστήριξης πωλήσεων.

Η Μαγδαληνή Σοφιού Δικηγόρος  – ΑΠΘ, πλαισιώνουν την ευέλικτη  ομάδα του Μεσιτικού κέντρου.

Ο  Γιάννης Παπαγιάννης Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροτάκτης Πολεοδόμος- ΑΠΘ συνεργάτης του γραφείου.