Το γραφείο

Office Real Estate Center - Πευκοχώρι Χαλκιδική

Το Μεσιτικό Κέντρο  ιδρύθηκε το 1998 από την Σούζαν Ιωακειμίδου Jameson και εδρεύει στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής. Σαν μεσιτικό & τεχνικό γραφείο αναβαθμίζει τον ρόλο του παραδοσιακού μεσίτη σε σύμβουλο -διαπραγματευτή, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ακινήτων. Λειτουργεί σε πλήρως μηχανογραφημένο περιβάλλον αξιοποιώντας σύγχρονα μέσα προβολής και επικοινωνίας για τη σωστή και άμεση ενημέρωση του πελάτη.

Παρέχει υπηρεσίες αποκλειστικής ανάθεσης με διαρκή υποστήριξη, διαφημιστική προώθηση και συνεργασία με όλα τα μεσιτικά γραφεία στο Εξωτερικό και στην Ελλάδα. Πωλήσεις – μισθώσεις – εκτιμήσεις -συμβουλές – πλήρη διαχείριση ακινήτων – επισκευές και ανακαινίσεις – νομική – φοροτεχνική κάλυψη – τεχνική υποστήριξη –ασφάλειες.

Οι αξίες μας

Να παρέχουμε εξυπηρέτηση στο σωστό χρόνο , με το σωστό κόστος, με τιμιότητα και  αξιοπιστία, εχεμύθεια και  διαφάνεια , υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Προτεραιότητα μας, ο σεβασμός προς τον Πελάτη, που εμπιστεύεται την ιδιοκτησία του ή ζητεί από εμάς την ανεύρεση ακινήτου.

Ο στόχος μας

Να συμβάλλουμε  στην ανάπτυξη  της αγοράς ακινήτων. Να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή μας . Να δημιουργούμε νέους τομείς ολοκληρωμένων υπηρεσιών, και να παραμένουμε πάντα ανάμεσα στα πρώτα γραφεία του χώρου των Ακινήτων . Να διασφαλίζουμε τα συμφέροντα των πελατών μας με βάση όχι μόνον τις σημερινές, αλλά και τις μελλοντικές προκλήσεις της αγοράς.

Στελέχη

Η Σούζαν Ιωακειμίδου Jameson είναι Κατασκευαστής ακινήτων έχει μεγάλη  εμπειρία στις επισκευές και  ανακαινίσεις ακινήτων.

Ο  Γιάννης Παπαγιάννης Διπλωματούχος Μηχανικός Χωροτάκτης Πολεοδόμος- ΑΠΘ συνεργάτης του γραφείου.

Ο Γιώργος Βογιατζής σύμβουλος πωλήσεων ακινήτων στην οργάνωση και marketing επιχειρήσεων, που διετέλεσε για πολλά χρόνια διοικητικό στέλεχος σε επιχειρήσεις της Ελλάδος σε τομείς διοίκησης-διαχείρισης, οργάνωσης  και υποστήριξης πωλήσεων.

Η Μαγδαληνή Σοφιού Δικηγόρος  – ΑΠΘ, πλαισιώνουν την ευέλικτη  ομάδα του Μεσιτικού κέντρου.

 

 

[row][span4]Susan Jameson

Susan Jameson

Ιδιοκτήτης – Κατασκευαστής ακινήτων

[/span4][span4]Giorgos Vogiatzis

Γιώργος Βογιατζής

Σύμβουλος Πωλήσεων Ακινήτων

[/span4][span4]Magdalini Sofiou

Μαγδαληνή Σοφιού

Δικηγόρος – ΑΠΘ

[/span4][span4]Giannis Papagiannis

Γιάννης Παπαγιάννης

Μηχανικός Χωροτάκτης Πολεοδόμος- ΑΠΘ

[/span4][/row]


 

It's only fair to share...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestPrint this pageEmail this to someoneShare on LinkedIn