Μεσιτικό γραφείο Χαλκιδική Susan Jameson

Real Estate Center – SUSAN JAMESON είμαστε απο τα κορυφαία μεσιτικά γραφεία στη Χαλκιδική, συνεργαζόμαστε με επιτυχία με πελάτες απο όλα τα κράτη από το 1998. Γνωρίζοντας άριστα τον μεσιτικό κλάδο αλλά και την αγορά, κάθε χρόνο βοηθάμε εκατοντάδες πελάτες στην αγορά, πώληση, ενοικίαση και διαχείριση των ακινήτων τους.

Μάθετε περισσότερα

Πρόσφατα Ακίνητα

Τα πιο πρόσφατα ακίνητα διαθέσιμα για αγορά ή ενοικίαση.

Βίλα - Σπίτι
345,000 €
158 sqm 2

Διαμέρισμα
60,000 €
37 sqm 1

Διαμέρισμα
57,000 €
43 sqm 1

Μεζονέτα
260,000 €
130 sqm 2
Αγροτεμάχιο - Οικόπεδο Χαλκιδική
130,000 €
Ψάχνετε κάτι μοναδικό; Ένα ακίνητο δίπλα στην παραλία με δικιά του αυλή, ένα πολυτελές σπίτι στον βουνό με θέα όλο το χωριό ή μια ήσυχη βιλλά με πισίνα; Όλα αυτά είναι διαθέσιμα για εσάς εδώ στη Χαλκιδική, δειτέ πολυτελής κατοικίες στην εξειδικευμένη ιστοσελίδα μας.

Αγορά Ακινήτου Χαλκιδική

Η διαδικασία αγοράς ακινήτου αποτελή σημαντική οικονομική απόφαση, κατανόηση περίπλοκων ζητημάτων και πολλή γραφειοκρατία. Μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας προσφέρουμε πρόσβαση σε ακίνητα στη Χαλκιδική.

sell-your-house

Πώληση Ακινήτου Χαλκιδκή

Γνωρίζουμε την αγορά ακινήτων της Χαλκιδικής όσο κανείς, σας βοηθάμε να καθορίσετε την ιδιοκτησία σας σε μια δίκαιη τιμή για να πουλήσει και το σημαντικότερο παρουσιάζουμε την ιδιοκτησία σας στην παγκόσμια αγορά.

http://dimitrisandritsos.com/

Φωτογράφιση

Η φωτογραφία ποτέ δεν ήταν πιο σημαντική για την πώληση ακίνητης περιουσίας από ό, τι είναι σήμερα. Προωθήστε την ιδιοκτησία σας με τις σωστές φωτογραφίες!

Γιατί εμάς

Είμαστε το κορυφαίο Μεσιτικό Γραφείο στη Χαλκιδική.

Με μακροχρόνια παρουσία στην αγορά ακινήτων, κερδίσαμε την φήμη του πιό έντιμου και αξιόπιστου Μεσιτικού Γραφείου στην Χαλκιδική. Σεβόμαστε τους πελάτες μας και δημιουργούμε σχέσεις εμπιστοσύνης σε κάθε συνεργασία.